Mijn H&H
favorietenlijst

Mijn favorietenlijst

0
Log in of maak een nieuw account aan om je verlanglijstje te kunnen bewaren.

Warm & BourgondischWarm & Bourgondisch Pinterest

Ermont/Ermondo

Dit meubel is op ambachtelijke wijze vervaardigd uit massief eikenhout en eikenfineer. Eikenhout is een bijzonder duurzame loofhoutsoort die al eeuwenlang gewaardeerd wordt in ons interieur. Vooral de fijne nerf, de vlamtekening en de wisselende kleurschakeringen verschaffen het meubel een degelijke en warme uitstraling.

Het meubel heeft bovendien een handmatige bewerking ondergaan zodat er een gebruikt uiterlijk is ontstaan; kanten en hoeken van het meubel zijn afgerond. Deze behandeling accentueert het unieke karakter van het meubel.

Eigenschappen:

Het voor uw meubel gebruikte hout is een uniek natuurproduct dat in het land van herkomst, na zorgvuldige selectie, op ambachtelijke wijze is verwerkt. Het is uniek en karakteristiek in elk opzicht; geen enkel stuk hout is gelijk van vorm, structuur of kleur, zodat kleurschakeringen zelfs binnen één meubelstuk onvermijdelijk zijn. Windbarsten, haarscheuren, oneffenheden en aanwezigheid van grote en kleine noesten getuigen van jarenlange groei en oorspronkelijkheid. Door gebruik en door inv- loed van licht zullen nieuwe meubelen na verloop van tijd een lichtere en warmere kleur krijgen. Kleurverschillen onderling en ten opzichte van het showroommodel zijn daarom voor de hand liggend.

Uw meubel is afgewerkt met een meubelolie. Meubelolie geeft het hout een beperkte bescherming, accentueert de nerfstructuur en verschaft het meubel een rijker uiterlijk. Omdat de beschermende werking van olie beperkt is dient u eventueel gemorste vloeistof zo snel mogelijk af te nemen met een droge doek of tissue totdat het oppervlak droog is.

Eigenschappen Keramiek:

Keramiek bladen zijn zeer onderhoudsvriendelijk. Voedselresten en afval worden niet geabsorbeerd, wat een perfecte hygiëne garandeert. Meestal volstaat een vochtige doek voor het reinigen ervan. Een ander voordeel, eigen aan het productieproces, Keramiek is hittebestendig. Keramiek is krasbestendig (niet krasvrij).

Onderhoud:

Gebruik voor normaal onderhoud van uw meubel een zachte doek. Wanneer nodig kunt u het meubel afnemen met een licht vochtige doek. Wrijf het meubel hierna altijd droog.Om de afwerking optimaal te houden doet u er goed aan uw meubel één à twee maal per jaar van een nieuwe olielaag te voorzien. Raadpleeg voorafgaand aan deze behandeling altijd uw winkelier en volg de gebruiksaanwijzing bij het door uw winkelier geadviseerde onderhoudsproduct.

Onderhoud Keramiek:

Stof verwijderen kan met een microvezel doek. Keramiek bladen kunnen gereinigd worden met lauw water, eventueel met een schoonmaakmiddel. Indien vloeistoffen op de tafel zijn uit- gelopen, moeten die onmiddellijk opgedroogd worden. Wax, oliehou- dende zeep, impregnerende producten of andere worden afgeraden. Bewerk de tafel niet met een stomp en hard voorwerp. Dit kan het blad doen barsten of zelfs breken (de hoeken zijn het meest kwetsbaar).

kenmerken

ERMONT (living)
-Wildeiken fineer Verkrijgbaar in 5 kleuren
-Bovenbladen optioneel in keramiek, mogelijk in 2 kleuren: vulcano taupe of vulcano antraciet
-Keuze uit RVS poot van 10 cm of 15cm hoog
-Inclusief LED-verlichting 
ERMONDO (dining)
-Verkrijgbaar met 5 kleuren onderstel  
-4 pootmogelijkheden: 14x10cm hout, 12x12cm hout, 9x9cm hout of 9x9cm
-RVS  bovenblad in keramiek, mogelijk in 2 kleuren: vulcano ceniza of vulcano roca

Sortering op:
Resultaten: 4 (4)
Voorraad:
Breedte:
Hoogte:
Diepte: