In maart hebben jullie er allemaal massaal op los gepind voor onze actie “mijn interieur experience”. We zijn ontzettend trots op al jullie prachtige inzendingen en onze jury heeft ontzettend genoten van jullie creativiteit. Uiteindelijk is er dit weekend uit de twee finalistes één winnaar bepaald. En dat is geworden…. Eline uit Klundert! Van harte gefeliciteerd!

Bekijk hier Eline's winnende Pinterestbord!

Eline's woonkamer

Eline's woonkamer

Eline woont al 3 jaar in haar opknaphuis en heeft al een heleboel aangepakt, maar aan de woonkamer is ze tot nu toe nog niet toegekomen. De vloer, rolgordijnen en meubels zijn allemaal een beetje in de tijd blijven steken. Niet gek dus dat ze samen met haar gezin nu echt toe is aan meer kastruimte, gezelligheid en warmte. Kortom: Hoog tijd dus voor een frisse update!

Mediablok blok

Een frisse nieuwe start!

De stijl van Eline is industrieel met een zachte vrouwelijke touch. De jury werd enthousiast van de combinatie tussen stoere meubels, frisse lichte tinten en subtiele eyecatchers.

Benieuwd hoe de make-over van Eline's woonkamer eruit komt te zien? Meld je dan onderaan deze pagina aan voor onze nieuwsbrief en stay tuned!

Meld je aan voor de Henders & Hazel nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze meest actuele aanbiedingen en laatste trends? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd mee met de laatste Henders & Hazel nieuwtjes!