Spelen met licht

COCO maison verlichting cadeau*

Om de donkere wintermaanden goed door te komen moet je van 14 t/m 31 december bij Henders & Hazel zijn. Twee weken lang ontvang je namelijk 10% over je aankoopwaarde cadeau* bij aankoop vanaf €450, te besteden aan verlichtingsproducten uit de COCO maison collectie. Nieuwe meubels leveren je dus meteen ook nieuwe verlichting op. Handig toch?

*Actie geldig bij een minimale aankoop van €450 aan Henders & Hazel meubelen. Niet inwisselbaar voor contant geld. Niet te besteden in de COCO maison webshop.

Bekijk alle verlichting

LONDON, BABY!

Dit is weer zo’n bank die er even heerlijk uit ziet als dat hij zit. Om nog maar te zwijgen van de vele mogelijkheden. Want naast diverse opstellingen, kun je kiezen voor een vaste of verstelbare armleuning, verschillende stof- en ledersoorten en kleuren en heb je keuze uit wel 3 soorten zitcomfort. Standaard is deze bank uitgerust met een zwart metalen poot, maar tegen een kleine meerprijs kun je ook kiezen voor een designpoot in zwart metaal. Optioneel ook verkrijgbaar met een manueel verstelbare zitting.

Meld je aan voor de Henders & Hazel nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze meest actuele aanbiedingen en laatste trends? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd mee met de laatste Henders & Hazel nieuwtjes!