Mijn H&H
favorietenlijst

Mijn favorietenlijst

0
Log in of maak een nieuw account aan om je verlanglijstje te kunnen bewaren.

Eetkamerbanken

Eetkamerbanken, je kent ze misschien van vakanties in Oostenrijk en Duitsland, of uit Amerikaanse films, maar ook bij ons zijn ze inmiddels volledig ingeburgerd. Knusse comfortabele banken rondom de eetkamertafel, vaak gecombineerd met een aantal losse eetkamerstoelen. De eetkamerbanken zijn er met of zonder rugleuning, waarbij je uit verschillende stijlen en afmetingen kunt kiezen.

Stoffen of leren eetkamerbank?

Bij Henders & Hazel hebben we eetkamerbanken die in stof als in leer verkrijgbaar zijn. Kies je voor een stoffen eetkamerbank, dan hoef je je niet al te veel zorgen te maken over de bekleding. Onze stoffen kunnen tegen een stootje en bij snel handelen is een vlek vrij eenvoudig weg te poetsen. Voor de leren eetkamerbanken hebben we handige onderhoud- en reinigingssets in onze winkels en webshop.

Knusse landelijke eetbanken of strakke design eetbanken?

De eetbanken van Henders & Hazel passen in vrijwel elk interieur. Dit komt voornamelijk omdat je zelf kunt kiezen waarmee je de eetkamerbanken laat bekleden. Kies voor warme materialen en kleuren voor een landelijke eetbank en voor koele en opvallende kleuren als je meer van design houdt. Behalve de keuze voor de bekleding, kun je ook kiezen voor verschillende poten. Dus waar je voorkeur ook ligt, bij landelijk of design, alles is mogelijk.

Sortering op:
Resultaten: 30 (30)
Bekleding:
Voorraad:
Breedte:
Hoogte:
Diepte: