LEKKER VEEL SOLDEN VOORDEEL!

Het is weer die tijd van het jaar: de SOLDEN! Heel wat van onze meubels genieten nu tijdelijk van lekker veel voordeel! En geloof ons, daar word je blij van. Héél blij. Benieuwd welke aanbiedingen we voor jou in petto hebben? Ontdek hieronder alle SOLDEN artikelen en sla nog tot en met 31 januari je slag!

Naar alle SOLDEN

VOORDELIG EN VEELZIJDIG SALON

Geen enkel ander salon biedt zoveel opties als de Napels. Kies onder meer uit heel veel verschillende opstellingen, zes armleuningen, drie poten, diverse relaxfuncties, twee zithoogtes, 300 soorten stof en wel 40 soorten leer. Niet alleen erg veelzijdig, maar nu tijdelijk ook lekker voordelig!

NIEUWE COLLECTIE: SHIRLEY

Typisch voor de moderne meubelcollectie Shirley zijn de strakke lijnen afgewisseld met afgeronde hoeken. De donkere kleur van het Tramwood contrasteert perfect met de wit gelakte mdf deuren en laden. Opvallende details zijn de poten onder de diverse meubels. Deze zijn niet subtiel weggewerkt, maar spelen een belangrijke rol bij het moderne design van de meubels. De Shirley collectie heeft een eigentijdse en een tikkeltje eigenwijze uitstraling.

Tip: Bij diverse Shirley-meubels geniet je nu van een fraaie introductieprijs!

Ontdek Shirley

COPENHAGEN

Heb jij al kennisgemaakt met de moderne meubels uit onze Copenhagen-collectie. Licht en ruimtelijk, gemaakt van hoogwaardig Primo Laminato en dankzij de strakke lijnen en het warme karakter prima te combineren met zachte kleuren. En ook de prijzen van een aantal meubels uit deze collectie zijn nu extra zacht; zo geniet je niet alleen van een leuk SOLDEN-voordeel op de Copenhagen eetkamertafels, maar ook de hippe Chris stoel is tijdelijk afgeprijsd!

Ontdek Copenhagen

Meld je aan voor de Henders & Hazel nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze meest actuele aanbiedingen en laatste trends? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd mee met de laatste Henders & Hazel nieuwtjes!