SOLDEN BIJ HENDERS & HAZEL

Bij een lekker zonnig weertje geven wij lekker zomerse kortingen! Daarom zetten wij graag enkele van onze topprogramma’s in de kijker met fikse afprijzingen. Of je nu op zoek bent naar een luxueuze tafel, een gloednieuwe kast of het ultieme zitcomfort: bij Henders & Hazel zijn al onze meubels zonder twijfel bijzonder & betaalbaar!

Een collectie, twee stijlen
Een collectie, twee stijlen

Kortingen op onze collectie Avalon/Avalox!

Even geleden stelden we ons gloednieuw woonprogramma Avalon voor, met de bijhorende tafels Avalox. Alle Avalox-tafels en geselecteerde artikelen uit de Avalon-kastencollectie krijg je tijdelijk aan een bijzondere soldenprijs! En ja, dat las je goed: alle Avalox-tafels. Deze tafels kan je zelf samenstellen. De vorm, grootte, poten en kleur: dat bepaal je helemaal zelf!

Zetels

Als je er even over nadenkt, heeft de zetel in je woonkamer eigenlijk een heel belangrijke rol in je leven. Het is de plaats waar je gezellig samen met vrienden kan praten, het is de plaats waar je kan genieten van een gezellige filmavond en het is dé plek bij uitstek voor een romantisch avondje samen.

Wij weten stiekem wat er nóg beter en belangrijker is dan een zetel voor je woonkamer: hetzelfde zitcomfort voor een lagere prijs! Wij selecteerden enkele topsalons voor jullie.

Collectie Metalo/Metalox/Metaluxe

Klein etentje of luxediner?

Voor een gezellig etentje met het gezin…

Onze tafels Metalox zijn er in alle vormen in formaten. Deze ronde tafel met een diameter van 130cm met centrale kruispoot heb je al voor €999, maar voor €900 minder zijn deze prachtige stoelen ook de jouwe. €99, dat lees je goed! Onze stoel Kim staat extra scherp geprijsd in deze folder. Een echt koopje, zeker als je kijkt naar het unieke design van de stoel en de superzachte stofcombinatie Rocky en Serena!

… of een groot diner in alle (Meta)luxe

Wist je al dat onze Metalo/Metalox-collectie ook een luxe-uitvoering heeft onder de noemer Metaluxe? Deze lekker grote, super-de-luxetafel met een prachtig visgraatmotief heb je al vanaf €1199! Bovendien kan je kiezen uit twee kleuren: castle antraciet en railway brown. Ook de stoelen Olvi die hier afgebeeld zijn, zijn erg luxueus. Je kan ze namelijk helemaal zelf samenstellen. Ze zijn optioneel verkrijgbaar met wieltjes, een handgreep en zelfs pocketvering is mogelijk!

Dressoirs

Een interieur is nooit compleet zonder bijpassend dressoir. Dressoirs zijn ideaal om spullen in op te bergen, maar ook ideaal om decoratie op te plaatsen. Deze dressoirs hebben stuk voor stuk mooie open vakken waarin je extra decoratie kan plaatsen. Een echte eyecatcher!

Meld je aan voor de Henders & Hazel nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze meest actuele aanbiedingen en laatste trends? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd mee met de laatste Henders & Hazel nieuwtjes!