LEKKER VEEL VOORDEEL!

SOLDEN DIE JE NIET WIL MISSEN!

Nog t/m 14 februari kun bij Henders & Hazel weer komen woonshoppen met lekker veel SOLDEN voordeel! Kom in alle rust en veiligheid langs bij één van onze winkels profiteer van extra aantrekkelijke prijzen op een ruime selectie van meubels!
Check hier alvast onze online folder!

NIEUW: BERGEN, DA’S LOUNGEN IN LUXE!

Wat vind jij van onze gloednieuwe Bergen hoekopstelling met opvallend lounge end? Heerlijk royaal en al minstens even flexibel wat opstellingen, zitcomfort, opties en stof- en ledersoorten betreft. Deze opstelling in stof geniet nu tijdelijk van een speciale introductieprijs van €2197.

ONZE PRIJZEN ZIJN OM OP TE ETEN!

Tafels en stoelen in de SOLDEN

Een goede eetkamertafel is geen overbodige luxe. We ontbijten en dineren er aan, we komen er met het gezin bij elkaar voor een goed gesprek of om gezellig een spel te spelen. Wij selecteerden voor jou alvast een aantal tafels die t/m 14 februari genieten van een mooie afprijzing.

Salons met extra aantrekkelijke prijzen? Dan zit je bij ons écht goed!

Jacqueline Stevens
Concept Manager Henders & Hazel

KASTEN IN DE KIJKER

Naar de City collectie

Mix van modern en industrieel

Stoer en elegant tegelijk, dat typeert het City highboard. De goudkleurige metalen poten en de opvallende ledverlichting in de open niche onderaan geven deze kast een verrassend stijlvolle look. Het design van dit highboard gaat prima samen met grote kunstwerken, woondecoraties en meubels met een vintage uitstraling en komt het beste tot zijn recht in een industrieel pand of stadse loft.

Naar de Tokyo collectie

Boekenkast of roomdivider?

Deze Tokyo boekenkast dankt zijn stoere look aan de houten vakken en de metalen omlijsting aan de zijkant. Het meest verrassend zijn misschien wel de twee antracietkleurige boxen. Die zijn verplaatsbaar waardoor je de uitstraling van deze industriële blikvanger subtiel kan aanpassen. Eén van de boxen biedt zelfs plaats voor zes van je beste flessen. Plaats je de kast strak tegen de muur of liever los in je woonkamer, als afscheiding tussen twee ruimtes? Aan jou de keuze!

DRESSOIRS IN DE SPOTLIGHTS

Meld je aan voor de Henders & Hazel nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze meest actuele aanbiedingen en laatste trends? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd mee met de laatste Henders & Hazel nieuwtjes!