PROMO

Maak plaats voor onze promo’s!

Bye bye solden, welkom promo’s! Ook de komende maand zijn tal van meubels flink afgeprijsd. En daar word je blij van. Héél blij. Benieuwd welke aanbiedingen we deze keer voor jou uitgekozen hebben? Ontdek hieronder al onze Promo artikelen en sla nog tot en met 13 september je slag!

Naar alle Promo’s
Pedro collectie

Eigentijds natuurlijk

Met onze Pedro collectie haal je de natuur in huis. Typisch voor dit programma zijn de strakke look en de prachtige nerftekeningen. Kijk bijvoorbeeld maar naar de dressette: smaller dan een dressoir, lager dan een bergkast en een echte blikvanger in je interieur!

De belangrijkste kenmerken van het Pedro programma op een rijtje:

✔ Naturel eikenfineer
✔ Metaalprofielen rondom deuren en laden
✔ Soft-closing systeem voor deuren en laden in alle kasten
✔ Geïntegreerde ledverlichting in de niches

Naar de Pedro collectie
Grote zetel voor een klein prijsje!

Salons in de aanbieding
Vitoria collectie

Stoer industrieel

De Vitoria collectie staat voor stoer en behaaglijk dankzij de gouden combinatie van hout en metaal. Design en functionaliteit gaan hand in hand.

Als je voldoende ruimte hebt, ga dan voor een lekker grote eettafel. Zo creëer je een fijne centrale plek in huis, waar je met z’n allen kunt eten, werken, spelen, borrelen en kletsen. De Vitoria eettafel heeft een opvallende design tafelpoot van metaal. Stoel Armin valt op door zijn off black metalen swingframe dat prachtig bij deze stoere tafel past.

Ontdek de Vitoria collectie

Video Busan


Ontdek de ultieme zitbeleving

Ontdek de ultieme zitbeleving