Onze ZOMER PROMO’S zijn weer gestart

Met onze PROMO’S profiteer je bij veel van onze meubels van aantrekkelijke prijzen. En geloof ons, daar word je blij van. Héél blij! Wat dacht je bijvoorbeeld van deze stoere hoekopstelling Zembla? Je shopt hem nu met tot wel €300 korting. Benieuwd welke aanbiedingen we verder nog voor jou in petto hebben? Ontdek hieronder alle PROMO artikelen.

Zie jij jezelf al zitten?

Shop nu onze mooiste salons met korting

Collectie Oxford

Vintage wild eikenfineer in de warme kleur Choco Brown en donker metaal komen samen in het nieuwe, natuurlijke woonprogramma Oxford. Voor ons is het altijd een feestje om een nieuwe collectie te kunnen presenteren. En wat hoort bij een goed feestje? Juist, een traktatie! Daarom geniet je bij onze ZOMER PROMO'S van een leuke introductiekorting op verschillende items uit deze wooncollectie. Daar word je blij van!

Laat dit voordeel niet aan je voorbij gaan

Ook bij ons woonprogramma Quebec geniet je tijdens onze PROMO’S bij veel items van zachte zomerprijzen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie boekenkast of dressette? Combineer het warme kikarhout van de kasten en tafels met lichte (groen)tinten voor een fris en zonnig gevoel in je interieur.

Meld je aan voor de Henders & Hazel nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze meest actuele aanbiedingen en laatste trends? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd mee met de laatste Henders & Hazel nieuwtjes!