PROMO BIJ HENDERS & HAZEL

Bij een lekker zonnig weertje geven wij lekker zomerse kortingen! Daarom zetten wij graag enkele van onze topprogramma’s in de kijker met fikse kortingen. Of je nu op zoek bent naar een luxueuze tafel, een gloednieuwe kast of het ultieme zitcomfort: Bij Henders & Hazel zijn al onze meubels zonder twijfel bijzonder & betaalbaar!

Een collectie, twee stijlen
Een collectie, twee stijlen

Kortingen op onze collectie Avalon/Avalox!

Even geleden stelden we ons gloednieuw woonprogramma Avalon voor, met de bijhorende tafels Avalox. Alle Avalox-tafels en geselecteerde artikelen uit de Avalon-kastencollectie krijg je tijdelijk verkrijgen aan een bijzondere PROMO-prijs! En ja, dat las je goed: alle Avalox-tafels. Deze tafels kan je zelf samenstellen. De vorm, grootte, poten en kleur: dat bepaal je helemaal zelf!

Zetels

Als je er even over nadenkt, heeft de zetel in je woonkamer eigenlijk een heel belangrijke rol in je leven. Het is de plaats waar je gezellig samen met vrienden kan praten, het is de plaats waar je kan genieten van een gezellige filmavond en het is dé plek bij uitstek voor een romantisch avondje samen.

Wij weten stiekem wat er nóg beter en belangrijker is dan een zetel voor je woonkamer: hetzelfde zitcomfort voor een lagere prijs! Wij selecteerden enkele topsalons voor jullie.

Zetels met opties!

GRATIS opbergruimte of zitcomfort? Het kan!

Stel je Napels-salon samen!

Gratis opbergbox bij salon Napels

Dat onze zetel Napels enorm multifunctioneel is, wist iedereen al. Het is een collectie waar je alle opties kan kiezen, geen optie is te gek voor woorden. Een USB-connector, een elektrische relaxfunctie, schuifzittingen, een loungefunctie in het midden, speciale armleuningen, de zithoogte, … Het lijstje is zelfs nóg langer en bevat onder andere een opbergbox in de ottomane en longchair. We hebben fantastisch nieuws: deze opbergboxen krijg je bij aankoop van een Napels-hoeksalon nu helemaal gratis!

Salon London samenstellen!

Gratis pocketvering bij salon London

Extra zitcomfort zonder extra te betalen, dat wil iedereen toch? Wel, tijdens deze folder is het mogelijk als je onze zetel London aankoopt! Er zijn drie opties voor het zitcomfort: ons standaardcomfort is het ultrazachte Supreme Foam, maar je kan ook kiezen voor uitgebreider zitcomfort in de vorm van extra pocketvering of een combinatie van pocketvering en memory foam. Omdat wij comfortabel zitten heel belangrijk vinden, krijg je die pocketvering tijdens deze folder helemaal gratis! Dat betekent dat de tweede optie, Pocket Comfort+, ook nog eens extra voordelig geprijsd is!

Landelijk, modern of industrieel… Bij ons zit je goed!

Iedereen is anders, en dat vinden wij fantastisch! Dat geeft ons de mogelijkheid om heel wat verschillende collecties te ontwikkelen in verschillende woonstijlen. Of je nu in een industriële loft woont en onze City-collectie beaamt, houdt van de strakke lijnen van onze tafels Copenhagen of toch liever een robuust, landelijk dressoir uit onze Farmland-collectie in huis haalt, Henders & Hazel geeft je met plezier korting op al deze collecties!

Meld je aan voor de Henders & Hazel nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze meest actuele aanbiedingen en laatste trends? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd mee met de laatste Henders & Hazel nieuwtjes!