Het is weer zover, een nieuwe folder met compleet nieuwe aanbiedingen! En ook deze keer zit er naar ieders smaak weer iets bij, dus ook voor jou. Maak kennis met onze nieuwe zetel Peru met ongekend zitcomfort. Of wat dacht je van de scherp geprijsde Lena stoel met zijn retro design? En vergeet ook de Greymouth niet. Die is tijdelijk verkrijgbaar met GRATIS pocketvering. Tot slot zijn er twee toppers van meubelcollecties in de aanbieding: je geniet nu van aantrekkelijke afprijzingen op zowel artikelen uit de industriële Vitoria collectie als uit de landelijke Jardin/Jardino collectie. Ga dus snel op ontdekking voor het te laat is!

Vitoria Collectie

Vitoria Collectie

Hout en metaal, het blijft een gouden combinatie. De Vitoria collectie dankt de stoere industriële uitstraling aan het strakke lijnenspel en de metalen details. Dit zorgt voor een robuust uiterlijk. Het eikenhout met de opvallende tekening geeft karakter aan de meubels. De echte blikvanger in deze collectie is zonder enige twijfel de buffetkast. Die past dankzij zijn opvallende verschijning perfect in een stoer industrieel interieur.

Santiago


Hemelse hoekbank

Hemelse hoekbank
Jardin / Jardino

Jardin / Jardino

Een landelijk interieur straalt gemoedelijkheid, rust en gezelligheid uit. Je voelt je direct welkom. Het gebruik van natuurlijke materialen gecombineerd met het gebruik van natuurlijke kleurtinten, zorgt voor een authentiek landelijke uitstraling in het interieur. En laat dat nu net de sterkte zijn van onze Jardin/Jardino collectie. Een op en top landelijk karakter, maar met een strakke afwerking.

Greymouth

Greymouth

Is zitcomfort voor jou de belangrijkste eigenschap bij de aankoop van een salon? Kijk dan eens naar de Greymouth, met zijn regelbare hoofdsteunen en zijn elektrische relaxfunctie. Bovendien is deze zetel nu tijdelijk verkrijgbaar met GRATIS pocketvering t.w.v. €200! Hier wil je nooit meer uit opstaan! En natuurlijk is hij ook nog eens prachtig om te zien.

Nog meer aanbiedingen bekijken? Ga dan snel naar alle actuele Best Buy’s.