CARE+ Plan. Precies de service die je zocht om je nieuwe meubels te beschermen

Algemene informatie

Wij als Henders & Hazel zijn blijvend op zoek naar de beste constructies, materialen en stoffen voor onze meubels, zodat u kunt genieten van uw aankoop en uw interieur.
Onze vakmensen zorgen ervoor dat de meubels met liefde en vakmanschap ontworpen en geproduceerd worden. 

Als één van de weinige leveranciers hoeven onze stoffen en bekledingen dan ook niet geïmpregneerd te worden. De materialen zijn van dermate kwaliteit dat het grootste gedeelte van de vlekken eruit verwijderd kan worden, mits ze de juiste en regelmatige verzorging krijgen die ze nodig hebben.

7  Jaar gedekt, zonder dat u zich ergens zorgen over hoeft te maken

7 Jaar gedekt, zonder dat u zich ergens zorgen over hoeft te maken

Dat een ongeluk  soms in een klein hoekje zit weten wij allemaal maar al te goed. Een wijnvlek tijdens een gezellige avond of een bord spagetti over de nieuwe bank tijdens een maaltijd voor de buis of toch de nagels van de kat die per ongeluk in de stoel zijn blijven steken? Allemaal knap vervelende ongelukken die vaak hun blijvende sporen op uw meubels achterlaten. 

Om uw nieuwe Henders & Hazel interieur te verzorgen en te onderhouden hebben wij een intensieve verzorgingslijn en een volledig ontzorgend garantieplan voor u ontwikkeld.

De CARE+ verzorgingslijn zorgt ervoor dat u uw meubelen zelf regelmatig kunt verzorgen en dat mogelijke vlekken nog eenvoudiger te verwijderen zijn. Daarbij zorgen ze voor voeding voor o.a. leder en nubuck, zodat deze materialen soepel blijven. 

Het CARE+ Garantie Plan zorgt ervoor dat u 7 jaar helemaal nergens meer aan hoeft te denken. Heeft u een krakende bank? Of toch een vlek door een broek die heeft afgegeven? Geen Probleem! Ons professionel serviceteam komt binnen 10 dagen bij u aan huis om het probleem te verhelpen. Ook staat er een vriendelijk call center team voor u klaar voor al uw korte en kleine vragen.

houten Onderhoud houten meubelen
Stoffen onderhoud Stoffen onderhoud
Leren onderhoud Leren onderhoud