Win een interieur experience t.w.v. €10595!

Deze maand staat er iets groots te gebeuren, je kunt namelijk meedoen aan onze grootste winactie ooit. Samen met Woninginrichting-Aanhuis.nl zorgen wij dat jouw woondromen uitkomen!

Is jouw woonkamer toe aan een make-over? Heb je plenty ideeën voor je inrichting, maar weet je niet hoe je ze uit kunt voeren? Heb je altijd al eens persoonlijk stijladvies voor jouw interieur willen krijgen?

Is jouw antwoord op deze vragen 3x ja? Doe dan mee en win een interieur experience voor jouw woonkamer! 

 

Wat houdt het precies in?

Samen met Woninginrichting-Aanhuis.nl leggen wij jou een hele dag in de watten. Je krijgt een hele dag uitgebreid stijladvies voor jouw woonkamer inclusief lunch en bubbels t.w.v. €595. Met een styliste van Woninginrichting-Aanhuis.nl ga je aan de slag om een op maat gemaakt plan voor de herinrichting van jouw woonkamer te maken. Vervolgens ga je bij Henders & Hazel samen met een styliste op zoek naar de perfecte meubels en accessoires. Niet verkeerd toch? Maar we zijn nog niet klaar. Daarbovenop ontvang je namelijk ook nog eens 2 cadeaucheques t.w.v. €5000 (één van Henders & Hazel en één van Woninginrichting-Aanhuis.nl), zodat we jouw interieur experience ook daadwerkelijk bij jou thuis uit kunnen voeren. Dus waar wacht je nog op? Doe mee!

 

Hoe kun je meedoen?

1. Maak, als je dat nog niet hebt, een account aan op Pinterest.

2. Maak een nieuw Pinterest-bord aan en geef dat de naam "Mijn interieur experience voorjaar". Zorg ervoor dat het bord openbaar is!

3. Voeg minimaal 3 foto’s van je huidige woonkamer toe aan je bord. Een plattegrond is ook erg handig.

4. Pin tussen zondag 1 maart en dinsdag 31 maart jouw favoriete items van hendersandhazel.nl en woninginrichting-aanhuis.nl op dit Pinterest-bord en voeg in de beschrijving bij iedere pin de hashtag #mijninterieurexperience toe. Laat ons zien wat jouw persoonlijke woonstijl is en maak met producten van beide websites een mooie collage van je favoriete items.

5. Ben je helemaal tevreden met je collage en de woonstijl die je op je bord laat zien? Vul hieronder je gegevens in, voeg de hyperlink van jouw bord toe, vertel ons hoe je woonkamer er nu uit ziet én waarom jíj deze interieur experience moet winnen!

6. Controleer je gegevens, druk op de knop ‘Verstuur’ en maak kans op een geheel verzorgde dag met persoonlijk stijladvies en € 10.000 shoptegoed!

Bekijk hier de actievoorwaarden.

Bevestig je deelname

Bevestig je deelname

Veelgestelde vragen

Hoe maak je een Pinterest bord?
Heb je een Pinterest-account? Dan kan je, als je op je profiel bent, een nieuw bord aanmaken. Geef het bord de naam 'Mijn interieur experience voorjaar' en begin met pinnen.  

Hoe pin ik een foto of product?
Je kunt de pins van alle borden van Henders & Hazel én van Woninginrichting-Aanhuis.nl 'pikken', maar je kunt een pin ook rechtstreeks van de websites pinnen, door op het +je links bovenaan te klikken en vervolgens voor 'bewaren vanaf website' te kiezen. Daar voeg je heel simpel de URL in van de pagina waar jouw favoriete foto staat en toevoegen maar. 

Hoe voeg ik een foto van mijn huidige woonkamer toe op Pinterest?
Heb je een bord aangemaakt met de naam 'Mijn interieur experience voorjaar', dan kan je met het +je links bovenaan een eigen foto toevoegen. Voeg daarbij de hashtag #mijninterieurexperience toe. 

Kan ik ook ideeën voor andere kamers pinnen?
Je bent vrij om te pinnen wat je wilt van Woninginrichting-Aanhuis.nl en Henders & Hazel, maar we kijken het meeste naar de woonkamers. Het gaat tenslotte over je woonkamer. 

Hoe maak je nou precies kans?
Even kort: Maak een Pinterest-bord. Noem 'm 'Mijn interieur experience voorjaar'. Pin van alles van Henders & Hazel én van Woninginrichting-Aanhuis.nl voor jouw woonkamer. Klaar? Vul dan het formulier op deze pagina in, voeg de url van je Pinterest-bord toe en je doet al mee. Invullen kan t/m 31 maart 2020. 

Moeten de gepinde producten een bepaalde waarde hebben?
Nee, daar hoef je niet op te letten. Wij willen vooral zien wat jij mooi vindt en welke woonstijl bij jou past. Maak dus vooral een goede afspiegeling van hoe jouw ideale woonkamer eruit ziet. 

Mag ik meerdere borden insturen?
Per huishouden mag je maar 1 bord insturen. Maar op dat bord kan je het zo stijlvol maken als je wilt: en daar zijn wij gek op (dus maak je zodoende natuurlijk meer kans).

Moet ik ook op de site van Woninginrichting-Aanhuis.nl een deelnameformulier insturen?
Nee, dat hoeft niet. Als je 'm bij ons invult doet ie automatisch ook mee voor Woninginrichting-Aanhuis.nl

Krijg ik een bevestiging als ik mijn bord heb ingestuurd?
Zeker! We laten je weten als we je inzending hebben ontvangen. Je doet dan ook gelijk mee. 

Kan ik mijn bord in de tussentijd nog wijzigen?
Dat kan zeker, je mag t/m 31 maart je foto's toevoegen. Of je nu je bord al hebt ingestuurd of niet. Deze blijft gewoon actueel met wat jij plaatst. Je hoeft dus geen nieuwe inzending in te sturen als je meer foto's hebt toegevoegd. 

Wanneer wordt de winnaar bekend gemaakt?
In week 16 (13 t/m 19 april) maken we het mooiste bord openbaar en dan weet jij of je met jouw creatie op Pinterest hebt gewonnen.