Haal de lente in huis!

Frisse lentepromoties, die vind je dit jaar bij Henders & Hazel! Geniet van kortingen op de comfortabelste zitmeubelen, de mooiste eethoeken en onze prachtige meubels! Ook lichten we graag onze nieuwste Scandinavische collectie Home/Homestead uit – nu verkrijgbaar voor een mooie introductieprijs!

Deze acties zijn geldig van 27/04/2023 tot en met 21/06/2023.

Scandinavisch wonen

Collectie Home/Homestead

Ontdek de tafels!

Tafels Home

Onze gloednieuwe collectie Home/Homestead straalt Scandinavische rust uit. De tafels worden ondersteund door een stevige, centrale metalen poot en hebben een tafelblad van massief Duits eikenhout in de frisse kleur Bright Natural Oak. De tafels zijn verkrijgbaar in meerdere formaten en vormen: 2 verschillende ronde tafels voor gezellige kleine eetruimtes en 3 verschillende rechthoekige eetkamertafels met afgeronde hoeken, perfect voor grote gezinnen. Welke kies jij?  

Bekijk alle meubels

Meubels Homestead

De meubels uit deze collectie hebben geen metalen handgrepen of metalen randen rond de kastdeuren nodig om te stralen; behalve de zwart metalen poten heeft deze collectie geen nood aan metaal, wat nochtans de grootste trend was de afgelopen jaren. Verder zien we alleen maar de pracht van fris eikenhout. De meubels krijgen hierdoor een frisse, natuurlijke uitstraling. Welk meubel is jouw favoriet?

GRATIS POCKETVERING

Zetel Tycan

Dat onze zetel Tycan pure luxe uitstraalt, wisten we al langer, maar dat extra zitcomfort niet per se duur hoeft te zijn, is voor ons ook nieuw! Natuurlijk hebben we dat helemaal zelf in de hand gewerkt, want nu krijg je tijdelijk de pocketvering van ons CADEAU! Bij deze XL-opstelling kan dit oplopen tot een korting van wel 525,-, maar ook bij alle andere opstellingen van deze zetel geldt deze actie. Van de kleinste fauteuil tot het grootste hoeksalon: jouw zitcomfort wordt gegarandeerd!

Zetels met leuke kortingen!

Ook deze selectie zetels koop je voor een mooie prijs deze lente!

Albi

Feel the love

Een loveseat, wat is dat eigenlijk? Om het in ’t kort te zeggen: ergens tussen een fauteuil en een 2-zits in. Te groot om in je eentje in te hangen, maar een béétje te klein om comfortabel met z’n tweetjes TV te kijken. Maar als je dicht genoeg bij elkaar kruipt… is alles mogelijk! Dikke liefde voor onze loveseats, ontdek ze allemaal op onze website. En deze loveseat Albi koop je tijdelijk lekker voordelig!

Ridgefield

Eettafels

Ook een andere recente collectie is nu tijdelijk extra voordelig verkrijgbaar! De eetkamertafels, dressoirs en een roomdivider uit collectie Ridgefield koop je nu met een leuke korting. Waarom kiezen voor deze tafels? Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten in twee leuke vormen: ellipsvormig en ovaal. Ook zijn de tafelbladen afgewerkt met een mooi mozaïekpatroon en zijn ze met de hand bewerkt. Dat is veel kwaliteit voor weinig geld!