Mijn H&H
favorietenlijst

Mijn favorietenlijst

0
Log in of maak een nieuw account aan om je verlanglijstje te kunnen bewaren.

Marketing Communicatie Coördinator


Marketing Communicatie Coördinator Henders & Hazel

Henders & Hazel, bijzonder in wonen!

“Thuis beleef je gezellige momenten met je familie en onvergetelijke avonden met je vrienden. Het is niet alleen een plek om te wonen, maar vooral om te leven.
Je brengt er de belangrijkste momenten van je leven door, dus is het essentieel dat je je er goed voelt.”

Bij Henders & Hazel willen we onze klanten motiveren om zelf hun ideale ‘thuis’ te creëren. Dit doen wij door onze exclusieve meubelcollecties op een inspirerende manier te presenteren, zowel bij onze dealers in de winkels als ook in onze promotiematerialen.

Habufa Meubelen in Hapert (Noord-Brabant) is het moederbedrijf van de succesvolle meubelmerken Henders & Hazel, XOOON, Happy@Home en het decoratiemerk COCO maison. Voor de ontwikkeling van deze merken volgen we de laatste trends in meubel- en decoratieland op de voet. Met 400 enthousiaste werknemers en honderden dealers in Europa zijn we continu bezig met het verbeteren van de verkoopresultaten.

Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar een Marketing Communicatie Coördinator (trafficer) voor het meubelmerk Henders & Hazel

WAT GA JE DOEN?

Als Marketing Communicatie Coördinator maak je deel uit van het Henders & Hazel team, dat momenteel bestaat uit 6 personen. Binnen dat team ben jij verantwoordelijk voor alle offline marketing & communicatie uitingen van Henders & Hazel in Nederland, België, Duitsland, Luxemburg en Oostenrijk.

Wat verstaan wij hieronder?

 • Samen met de conceptmanager van Henders & Hazel stel je de marketing communicatie jaarplanningen en budgetten voor de diverse landen op en brief je de verschillende reclame- en mediabureaus.
 • Je coördineert alle activiteiten rondom de productie en verspreiding van de huis-aan-huisfolders en bijbehorende POS. /li>
 • Je coördineert alle activiteiten rondom de productie en verspreiding van het halfjaarlijkse woon- en inspiratiemagazine.
 • Je coördineert alle landelijke tv- en radiocampagnes.
 • Je coördineert de Henders & Hazel deelname aan (consumenten)beurzen.
 • Je coördineert de aanvragen van alle Henders & Hazel dealers op het gebied van marketing & communicatie. Dit kunnen advertenties, folders, POS of overige communicatie-uitingen zijn.
 • Daarnaast werk je nauw samen met het online team, zodat on- en offline activiteiten elkaar perfect aanvullen en versterken.

WIE ZOEKEN WIJ?

 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau, door opleiding of werkervaring verkregen.
 • Je bent ondernemend, kunt zeer zelfstandig werken en je voelt je thuis in een nuchtere, maar hectische no-nonsense werkomgeving.
 • Plannen en organiseren zijn voor jou een tweede natuur.
 • Je bent daadkrachtig, accuraat en proactief.
 • Je bent commercieel, praktisch en flexibel ingesteld.
 • Gezien het internationale karakter van de functie is een goede kennis van de, Duitse en Engelse taal noodzakelijk en Franse taal is een pré.

WAT BIEDEN WIJ?

Een veelzijdige functie binnen een dynamische, creatieve en inspirerende omgeving. De werksfeer binnen het Henders & Hazel team is bijzonder prettig en we hebben een no-nonsense cultuur waar hard gewerkt wordt. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden, zijn ook de secundaire voorwaarden prima geregeld.

Reageren?

Vul hier direct het sollicitatieformulier in.