De trend van de vergrijsde kleuren zal je vast niet ontgaan zijn. Overal zie je deze warme tinten, zoals vergrijsd groen en vergrijsd bordeaux rood. Ook de pasteltinten, zoals mint en roze zijn helemaal in de mode. Kleuren die goed bij vergrijsde tinten passen, zijn diepe kleuren, zoals groen en blauw. Geen wonder dat dit de trendkleuren van 2017 zijn!

Op zoek naar de laatste trends

Bij Henders & Hazel zijn we altijd op zoek naar de laatste trends in meubelland. Vooral de meubelbeurs in Milaan is een grote inspiratiebron voor ons. Ik breng ieder jaar een bezoek en pik de leukste trends eruit. Die vertalen we vervolgens naar onze collecties.

vergrijsde tinten pastel

Nieuwe collectie Box

Zo ook bij de nieuwe collectie Box. De meubels zijn gemaakt van tramwood in de kleur vintage grey of walnoot. Om je eigen stempel te drukken op de meubels, kun je kiezen uit deurtjes in dezelfde houtkleur, of deurtjes van MDF in de kleuren lichtgrijs of wit. De gekantelde metalen poot van de tafel geeft je eetkamer een bijzondere twist.

Combineer met diepblauw

De collectie Box past heel goed in een interieur met vergrijsde tinten. De tafel kun je perfect combineren met stoelen in pasteltinten, zoals stoel Kyle in de foto hiernaast. Ook een diepblauwe zetel, zoals de Roanne, zorgt voor een trendy sfeer in je interieur.

Meer inspiratie?

Wil je weten hoe je de vergrijsde trend kunt gebruiken in je interieur? Bekijk dan eens onze inspiratiepagina van de collectie Box. 

 


 

JacquelineIk ben Jacqueline, getrouwd met Marco en moeder van Mick en Rocco. 

Sinds 2008 ben ik als conceptmanager bij Henders & Hazel verantwoordelijk voor de ‘look’ en de ‘feel’ van Henders & Hazel. Ik reis veel en bezoek regelmatig onze winkels in binnen- en buitenland. Daarnaast ben ik veel in het buitenland om inspiratie op te doen voor het ontwerpen van nieuwe collecties en woonartikelen. 

Ik hou jullie graag op de hoogte van de nieuwste trends, collecties en geef af en toe een kijkje achter de schermen van Henders & Hazel.