GRATIS ANGELICA T.W.V. €399*

KRIJG EEN ANGELICA FAUTEUIL CADEAU! *

Oktober is naar goede gewoonte dé woonmaand bij uitstek. Om dat te vieren, krijg je nu tijdelijk een GRATIS Angelica fauteuil t.w.v. €399 cadeau als je vóór 4/11 in één van onze Henders & Hazel winkels komt woonshoppen en €1750 of meer spendeert! Da’s nog eens een leuke extra! Niet alleen krijg je er een hippe fauteuil bij, hij heeft ook nog eens een heerlijk zitcomfort! Kies zelf je kleur en stof uit stofgroep 1 en creëer je eigen stijlicoon.

Je vindt de actievoorwaarden onderaan deze pagina.

Niet direct nieuwe meubels nodig, maar wil je wel zo’n prachtige Angelica fauteuil winnen? Check dan zeker onze winactie op Facebook en lees hoe je kans maakt.


NIEUW: WOONPROGRAMMA LIVADA

Zeg je Livada, dan zeg je strakke lijnenafgeronde hoeken, een stoer en modern designeikenfineer met metaal en keuzevrijheid. Keuzevrijheid? Jazeker! Een moderne meubelcollectie is meer dan strakke lijnen en laat ook ruimte voor eigen inbreng. De meubels uit deze collectie zijn in vier verschillende kleuren leverbaar. En daar stopt de flexibiliteit van Livada niet. Ook bij de gelijknamige tafelserie Livada zijn de mogelijkheden ongekend. Je kunt de tafel van tafelblad tot tafelpoot naar eigen smaak en wens aanpassen. Zo zijn er wel 160 verschillende combinaties mogelijk!

TOKYO

Ruw en warm

Liefhebbers van meubels met een strak design en stijlvolle industriële accenten worden met deze collectie op hun wenken bediend!

Binnen de Tokyo collectie vind je kasten en tafels van hout en metaal. De meubels zelf hebben een industriële look, maar ze zijn ook prima te combineren met andere woonstijlen.

Erg typerend voor de kasten met glazen deuren is het sfeervolle rookglas. Het is net als gewoon glas transparant, maar heeft een warme bronzen kleur en zorgt voor een extra warme uitstraling, zeker in combinatie met geïntegreerde ledverlichting!

*Actievoorwaarden

-Deze gratis fauteuil actie geldt enkel van 8 oktober t/m 4 november 2020 bij aankoop van Henders & Hazel meubelen vanaf  €1750 bij een officiële dealer.

-Deze actie geldt niet op bestellingen van voor 8 oktober 2020 en na 4 november 2020.

-Niet geldig in combinatie met andere acties, aanbiedingen of kortingen.

-Niet geldig op onderhouds-/serviceproducten.

-De actie is niet overdraagbaar en slechts eenmalig te verzilveren per klant/ afleveradres.

-Vraag naar de uitgebreide voorwaarden in de winkel.

Meld je aan voor de Henders & Hazel nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze meest actuele aanbiedingen en laatste trends? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd mee met de laatste Henders & Hazel nieuwtjes!