Wat kan het leven mooi zijn! Guess what? Wij maken het heel graag nóg mooier voor jou! Hoe? Met tijdelijk vele gratis extra’s. Kom vóór 15/10 in een van onze winkels woonshoppen en profiteer van banken, tafels en stoelen met een gratis upgrade! Lees snel verder voor alle aanbiedingen of bekijk onze folder.

Gratis pocketvering
Gratis pocketvering

Heerlijk zitcomfort nu nóg goedkoper!

Opties die je nieuwe zitmeubel net dat tikkeltje luxueuzer maken, zonder er meer voor te betalen… Klinkt dat niet als muziek in je oren? Want op een aantal geselecteerde banken bieden we nog t/m 14/10 de optie pocketvering helemaal gratis aan! En ook onze Olvi eetkamerstoel met zijn eigentijdse design profiteert mee van deze actie. Zo ben jij verzekerd van het beste zitcomfort zonder er een cent meer voor te betalen.

Korting op uitschuifsysteem
Korting op uitschuifsysteem

Extra tafeloppervlak cadeau!

Krijg je regelmatig gasten, maar wil je je eetkamer niet permanent opvullen met een grote tafel? Dan bieden onze uitschuiftafels een erg slimme oplossing. Met hun uitschuifsysteem kun je ze eenvoudig verlengen en krijg je tot wel 60 of zelfs 80cm extra tafel cadeau. En weet je wat het mooiste is? Je koopt de uitschuiftafels uit de deelnemende collecties Oxford, Santorini en Shirley nu met maar liefst 50% korting op het uitschuifsysteem!

Gratis handgreep
Gratis handgreep

Grijp je kans!

Toe aan nieuwe eetkamerstoelen? Wil je niet alleen een stoel met een hip design of in een trendy kleurtje, maar hecht je ook belang aan de praktische kant? Laten we dan eens even stil staan bij het nut van een handgreep op je eetkamerstoel. Zo’n greep heeft namelijk drie grote voordelen:

1. De bekleding blijft gespaard van vieze vingers.
2. Je kunt de stoel makkelijk verplaatsen.
3. De handgreep is tijdelijk gratis op een selectie van stoelen: onze nieuwe eetkamerstoel Jacqueline en onze populaire Milva/Milan kun je nog t/m 14/10 uitrusten met een gratis handgreep t.w.v. €10.

Meld je aan voor de Henders & Hazel nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze meest actuele aanbiedingen en laatste trends? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd mee met de laatste Henders & Hazel nieuwtjes!