Tous les magasins
Adresse
Adresse Lokersebaan 10
9111 Belsele
Téléphone 03 722 92 92
Site web www.debameubelen.be
Heures d'ouverture
Lundi
10.00 - 18.00
Mardi
[gesloten]
Mercredi
10.00 - 18.00
Jeudi
10.00 - 18.00
Vendredi
10.00 - 18.00
Samedi
10.00 - 18.00
Dimanche
13.00 - 18.00

Deba Meubelen Belsele

Dé meubelgigant uit de omgeving Sint-Niklaas: zo kun je het familiebedrijf Deba Meubelen het beste omschrijven. Sinds de oprichting in 1950 is de zaak een begrip geworden op het gebied van wonen. Niet alleen door het uitgebreide aanbod aan meubels, maar ook vanwege het deskundige advies van de medewerkers. Stap binnen in de showroom en ontdek zelf wat Deba Meubelen Belsele te bieden heeft. Wanneer je alles hebt gezien, kun je met een drankje in de bar nog even nagenieten van alle indrukken.

Alles voor je woonkamer

Bij een nieuw interieur denk je bijna automatisch aan nieuwe meubels voor je woonkamer, maar het is niet altijd eenvoudig om te kiezen of je nu alleen een hoeksalon wilt hebben of misschien toch ook voor de hockers en poefen zult kiezen. Neem rustig de tijd om rond te kijken in het aanbod salons van Henders & Hazel. Je kunt de opgestelde combinaties bekijken en ook meteen uitproberen of je lekker zit op het meubel van je keuze, want daarvoor kom je natuurlijk ook naar de showroom.

Kies je eigen stijl

Bij het kiezen van de meubels kun je een voorkeur hebben voor een bepaalde stijl. De opstelling van de meubels in de meubelwinkel in Belsele helpt je op weg om die stijl te bepalen. Ook als je niet precies weet waar je van houdt, dan kunnen de interieuradviseurs je daarbij helpen. Je kunt denken aan een natuurlijk, industrieel, landelijk of modern interieur. De meubelzaak in Belsele heeft voor iedere stijl een showroom, maar je kunt natuurlijk ook je eigen stijl kiezen.

Accessoires

Behalve meubelen is er ook nog de afdeling met decoratie in Belsele. Alles wat je maar kunt bedenken om van je huis echt een thuis te maken. Kijk dus zeker ook eens rond voor een paar mooie fotolijstjes of een paar kleurrijke kussens voor op de nieuwe zetel. Er is genoeg om te combineren met verschillende woonstijlen en daardoor passen de accessoires ook zeker bij je nieuwe interieur.

Verlichting

Het kiezen van verlichting is niet altijd eenvoudig. Ook voor advies over de juiste tafellamp of hanglamp kun je terecht bij de medewerkers van Deba Meubelen in Belsele. Want niet alleen de juiste hoek van het schijnsel van de lamp is belangrijk, overdag kijk je ook het liefst naar een mooi model dat de blikvanger van je woonkamer is.

Openingstijden en bereikbaarheid

De showroom van Deba Meubelen is alle dagen van de week open, behalve op dinsdag. Kijk voor de volledige openingstijden op de website. Het adres is Lokerse Baan 10 in Belsele (Sint-Niklaas). Voor de deur is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Kom dus gezellig langs in onze winkel, waar je altijd kunt rekenen op persoonlijk advies en onze deskundige medewerkers jou graag verder helpen. Of bekijk onze catalogus online en laat je alvast inspireren. Tot snel!

Adresse
Adresse Lokersebaan 10
9111 Belsele
Téléphone 03 722 92 92
Site web www.debameubelen.be
Heures d'ouverture
Lundi
10.00 - 18.00
Mardi
[gesloten]
Mercredi
10.00 - 18.00
Jeudi
10.00 - 18.00
Vendredi
10.00 - 18.00
Samedi
10.00 - 18.00
Dimanche
13.00 - 18.00