Mijn H&H
favorietenlijst

Mijn favorietenlijst

0
Log in of maak een nieuw account aan om je verlanglijstje te kunnen bewaren.

Bestel de H&H catalogus GRATIS


Op zoek naar woontips? Styling ideeën? Interieur inspiratie? In ons Henders & Hazel woon- en inspiratiemagazine vind je ruim 236 pagina’s boordevol sfeervolle foto’s en adviezen om je huis in te richten.

Het Henders & Hazel woon- en inspiratie magazine geeft een compleet overzicht van al onze meubelcollecties. Handig zijn de verschillende woonstijlen die we uitlichten. Binnen deze woonstijlen laten we je zien hoe je kunt spelen met kleuren en materialen binnen een bepaalde stijl. Laat je inspireren door de foto’s en doe ideeën op hoe je meubels en accessoires tot een sfeervol geheel kunt combineren.

Ook wooninspiratie opdoen? Bestel dan hier gratis ons woon- en inspiratiemagazine. Blader door de verschillende collecties, vouw ezelsoren bij je favorieten of scheur en knip de foto’s uit die je aanspreken en maak je eigen moodboard ter inspiratie.

Uiteraard hebben we ook een online magazine voor waar je heerlijk doorheen kunt bladeren. Lekker met de laptop, tablet of telefoon waar en wanneer je maar wilt op zoek naar nieuwe woonideeën en interieurinspiratie.

Dit e-mailadres is al bij ons bekend.

Klik hieronder om in te loggen of je wachtwoord op te vragen.

Je gegevens

Je adres gegevens

We hebben je adres niet kunnen opvragen,
weet je zeker dat je postcode en huisnummer klopt?

Winkelkeuze

(Toon alle winkels)

Het Henders & Hazel woon- en inspiratie magazine wordt verstuurd door de winkel van je keuze.

9,0

Dit is het gemiddelde cijfer uit 117 beoordelingen
 • Ik heb geen opmerking, alles is perfect in de cataloog.
  27/11/2018

  8

 • Super catalogus!
  27/11/2018

  10

 • Een leuke magazine om je mee in de zetel te zetten en te genieten van de super mooie ideeën die je op elke pagina kan vinden!
  21/11/2018

  10

 • Supermooi magazine, mooie collectie meubelen, net een tikkeltje anders.
  17/11/2018

  10

 • Goede inspiratie op gedaan tijdens het inkijken van jullie magazine
  14/11/2018

  9

 • goed
  14/11/2018

  8

 • je kunt thuis op je gemak het boek doorbladeren en genieten van de ideeën die je op doet. Je krijgt een mooi overzicht van de collectie en de verhouding van de meubels tov elkaar. Zo zie je meteen wat bij jouw smaak en huis past.
  8/11/2018

  9

 • Och eigenlijk vind ik het supergoed, maar misschien meer afmetingen vermelden bvb bij bijzettafels enz... maar supermooie collectie, heb dan ook een volledig eetplaats en salon van Henders en Hazel gekocht !!
  8/11/2018

  10

 • Mooie collecties, zeker de urban industrial collecties. Voor massaproductie fineerhout competitief geprijsd, maar toch een tikkeltje duur.
  8/11/2018

  8

 • zeer degelijke kwaliteit / uitgebreide keuze / zeer mooie design
  7/11/2018

  9